Thread: Csillagkapu
View Single Post
Old 10-13-2010, 23:39
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Sztem az SGU eddigi legjobb részét láthattuk. Asszem mostmár tényleg ellehet kezdeni bizakodni,hogy új évad új hozzáállás... Sztem baromi jól volt megcsinálva,még a feszültségkeltés is müködött,mert nem volt teljesen kiszámitható. Tetszik,hogy nem tudjuk hovatenni az új lényeket nemúgy mint a "kékeket" Ráadásul a poénok is kellően jó helyeken voltak
Milyen kékek?

SPOILER! Ha nem láttad, ne olvasd tovább!!!

Nekem egész máshogy jött át ez a rész. Ugyanúgy, mint az eddigi részek: ki lehetne belőle hozni egy csomó jó sztorit, de valahogy mégsem...

Ott lenne a rejtély, hogy kik ezek a lények, mit akarnak stb. Erre egy félmondattal elintézték, hogy jah, hát azok csak kutatók. Ott volt a több tucatnyi csillagkapu, készen a telepítésre. Mindegyikhez kell egy energiaforrás. Nem ám azokat elvitték volna, neeeeeeeeeem, az egész gyárat elkönyvelték, hogy még a megnézése is időpocséklás. Semmi nem maradt függőben sem. Ha itt most vége lenne a sorozatnak, akkor se lenne hiányérzetem.

Régen az volt az alap törtéteni szál, hogy ott vannak egyedül, és saját maguknak kell mindent megoldani. Most "ne használjuk a köveket, és hozzunk ide valaki profit?"

Az se izgat senkit, hogy a Rush mindig a végkifejlet alatt tűnik el.

A mostani "megoldás" is pofonegyszerű volt: az eszméletlenül fekvő, 2 katona által cipelt, másik 3-4 katona által kísért Rush egyszercsak észrevétlenül meglóg, és ez csak akkor tűnik fel nekik, amikor a vezérlőbe kellene vinniük.

Számomra ez még mindig nem az igazi. Az Atlantisban sokkal több nekem tetsző rész volt.