Thread: Segítség !
View Single Post
Old 10-08-2010, 23:35
erosis erosis is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%
Default Segítség !

Sziasztok !

Had legyen már egy buta kérdésem :
A 3/Gben volt egy orim , csináltam vele egy szbálytalanságot és áttették az anarchba (Admin (#0) - 2010-10-07 10:59:24) , amit meg is értek és erről meg is kaptam az értesítőr mailban is , majd ezután átrakták a 2/B-ben lévő orimat is (Admin - automata üzenet (#0) - 2010-10-07 11:54:28) erről is megkaptam az értesítőr mailben.Mondjuk ezt nem értem hogy miért ,mert a többi orim a rendes játékban maradt. DE ezzel az orimmal nem csináltam semmit.
Vagy ha igen akkor megszeretném kérdezni a supportosokat hogy mit tettem ami miatt átrakták a 2/B-ben lévő orimat az anarchba !?
DE sajnos 36 órája nem tudok velük kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálaton keresztűl, semilyen böngészővel ( Explorer, Opera, Firefox ), pedig betarok minden lépést, bemásolom az azonosítómat , beírom az üzit, kilépek a Hódítóból és rákattintok az üzenet kűldésre és egy fehér képernyő jelenik meg. Biztos hogy nem gép hiba mert már próbáltam a munkahelyről , barátnőmtől és itthonról is, és a végeredmény ugyan ez. Attól félek hogy letelik a 3nap és nem fognak foglalkozni a kérelmemmel hogy vizsgálják felűl a 2/B-ből áthelyezett orim ügyét.
Működik most egyáltalán ez az "support.hodito.hu" ügyfélszolgálati rendszer vagy csak én vagyok letíltva róla. Már mindegyik orim azonosítójával próbáltam üzit kűldeni de egyikkel sem ment.

Segítségeteket előre is kösz !

Üdv.: Steve
Sponsored Links