Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 10-06-2010, 06:01
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 20%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by tisztelet63 View Post
ebben az a legszebb, hogy én nem vádoltam meg senkit, hogy Ts miért vette magára, ezt mindenki döntse el magának.. de ha semmi köze a jksz-hez, miért merült fel egyáltalán Tsobiban, hogy rá gondolok?

Vityunak megy annyit, hogy láthattad, hogy napok óta megy a harc, és aztis láthattad, hogy még mindig tart, és a szememben ott vesztetted el a gerinced, amikor ebbe beleszóltatok. és azt se felejtsük el, hogy ez a baráti szövi milyen sok mindent megtett Tsobiért már nem fogok vádaskodni de sokan láthatták azt az íjas elfes ütést igortól ...
A gusztusos kézjelek az ominózus beírásod alatt egyértelműsítették, hogy ránk értetted, amit értettél. A többit csak pár szóra méltatnám: én tisztán játszom és ezt mindig megkövetelem a szövetségeseimtől is, ebből kiindulva pedig felesleges fröcsögés minden ezt cáfolni kívánó szó.

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post:
Sponsored Links