Quote:
Originally Posted by Serg
Arra hogy a két szövi háborújába beleavatkozott egy harmadik Tsobiék oldalán előzmények nélkül.
A többire nincs bizonyíték tehát nem írom le 
|
Csak nem mi lennénk a 3. szövetség? Jah, hogy sajnos előttünk van két baráti szövetség, (mivel nem támadok meg volt klántársakat) Akik ütnek felfelé. Kevesebb gerinc kellene, hogy Bencét, Ferit beüssem, mint amennyi van. Ellenben aktívak vagyunk, és nekünk is kell a föld. Ha valaki 2 körre kerül, akivel szemben nincsenek ilyen visszatartó erőnk, akkor megyünk rá. Nem érdekel, hogy mindez hogyan történik.
Bence ma megkérdezte a klánfórumon, hogy miért ütöttük xy-t. Erre azt írtam neki, hogy mivel eddig egyszer beszéltem vele, és akkor is éppen sereg tartott felém tőle, így igazán nem érzem hátráltató tényezőnek. Aztán megemlítette, hogy azért vigyázzunk, mert el fognak kezdeni jksz-t kiabálni, és az senkinek sem kell. Na itt esett le, hogy egy klántársam és egy volt klántársam van abban a szövetségben. Már vártam, hogy mikor lesz ebből valami, hát most itt van.
Én is totális jksz-t látnék a dologban, ezért nem is neheztelek senkire. Szóltam a srácoknak, hogy ne menjünk ilyenbe bele, de még egyszer kihangsúlyozom, hogy a föld nekünk is kell.