Thread: 1A események
View Single Post
Old 10-04-2010, 15:42
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Kalapácska View Post
3 orit hibázni ? 1 ori hibázott csak aki nem végezte el a feladatát .....
De erről felesleges vitát nyitni itt hiszen én ismerem a saját klánom működését veled ellentéteben ...
3 napja voltatok kb 2-3 körösek csak ti szerintem nem figyeltétek
Az előző oridról meg csak annyit hogy valamiért törölted ha nem tévedek ....
Nem te voltál az első aki törölt orival előlem , előlünk és nem is te leszel az utolsó ( az első párat még megjegyeztem , de egy ideje már nem is érdekel ha valakinek nem stabil az idegálapota )

Elsimerem szépet vittetek tőlünk , szerencsétek volt kb ennyi majd visszaszedegetjük apránként

Totya
Mekkora mellényt vettél fel egy bekapott ütés után... biztosan nem szorít, erre mérget vennék...

Gratulálok a sikeres ütéshez az Utazónak. Igazából én arra vártam, hogy nagyobbak legyetek, mert nálunk is lett volna valami, ami miatt egy hasonlóba beleszaladhattatok volna, de úgy látom nem sokkal lesztek ettől nagyobbak...

Ha megengedsz egy tanácsot... nem kellenek mnt-k ahhoz, hogy az ember a top-ba érjen, de egyfajta játékstílussal az ember ellenségeket talál csak. Látom, ne egyet sikerült! Remélem, hogy ha egyszer egy új országot viszek fel, akkor nem lesztek egyből alatta, hogy valamit tudjak én is törleszteni a klánom tagjait ért atrocitásaitok miatt.

Legszebb öröm a káröröm, és most igazán örülök!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post: