View Single Post
Old 08-01-2006, 22:36
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro
tábornok: [/b]jelenleg ez a személyiség szinte kizárólag az orkok számára nyújt megfelelő késztetést a választására, vagy azoknak akik már sokadik személyiségük miatt már mindegy mit választanak.

A tábornok előnyeit azzal az aprósággal egészíteném ki, hogy minden fajnál a +1 tábornok annyi támadóbónuszt adjon,mint az összes alaptábornoka együtt.

Ha így lenne akkor már más is hasznosan tudná kihasználni az előnyeit.
lássuk:

gnóm:
4 tábornok 6% bónusz +1 tábi még 6% összesen 12%

ember, törpe, elf, félelf, élőhalott, óriás:
5 tábornok 7% bónusz +1 tábi még 7% összesen 14%

ork:
7 tábornok 10% bónusz +1 tábi még 10% összesen 20%

Varázsló:
Jelenleg ez a személyiség alig nyujt némi előnyt fajtól függetlenül sajnos
Legyen a varázsló kiegészítése, hogy 1% helyett 2%-al nő a regenerálódása körönként alapesetben és a személyiség miatt 1%-al kevésbé is fáradjon. Ezzel egy komoly alternatívát adunk a tudós személyiséggel szemben azoknak akik varázslóorientált játékot szeretik.

Tolvaj:
Ez a személyiség majdnem jónak mondható, de még mindig kevésnek találom ha összehasonlítom a tudóssal. Éppen ezért az 1%-al nagyobb regenerálódás mellé kiegészíteném, hogy a tolvajai 20%-al nagyobb zsákmányt szereznek. Ártó tolvajakciókra a 20% többlet nem lenne érvényes csak a lopásokra.

Gazdálkodó:
Ezt a személyiséget annyival módosítanám, hogy 15%-ra növelném és a kiterjeszteném a kovácsműhelyekre a termelésbónuszát.

Harcos:
A 10% katonai eredménybónuszát 15%-ra növelném.

Túlélő:
A 30%-al kisebb emberek elleni sikerességet kiegészíteném a házainak a felgyujtására is amiben ugyancsak emberek laknak, valamint az éhezés miatti elvándorlás mértékét is csökkenteném nála 30%-al.

A kereskedő és vándor személyiségekhez nem nyulnék hozzá azok jelenleg is viszonylag jól kihasználhatónak tűnnek.

No

varázsló, az 1% kevésbé fáradás kivételével támogatom

Tolvaj, lévén a lentebbi szinteken fő fegyvere a kitekizés ami már így is elég jól működik, ezért én a toliakciókból a teki lopásra sem asnék neki +20% ot, a többi jó

Gazdálkodó. oks

Harcos, tőlem lehet 15% is

Túlélő, szerintem jó ahogy van, nem változtatnék rajta

Tábornok: khmm enm tom elsőre tecc, de lévén mindik is sokaltam az orknak a +1 tábornokára jutó +10% ot. émn inkább ezt csökkenteném, mint a többit növelném.

a kereskedőről már szóltam

a vándor jó úgy ahogy van.
Reply With Quote