View Single Post
Old 08-01-2006, 21:53
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro
Ahhoz is szóljatok lécci hozzá, hogy melyik oritokból szeditek el majd az átképzéshez szükséges 60K varit! És hogy ha emiatt beártózzák majd esetleg be is verik akkor is megáll e majd a 24millás ár?

Wand könnyen átad egyikből a másikba, mert van olyan klántag (bocs volt) aki biztonságos helyen volt

Azért ha neki is 20 körig kellett volna átképeznie,hogy tolizni tudjon sztem átgondolta volna ezt a dolgot. Főleg,hogy egyszer majd vissza is kell képezni. Sztem nem járunk messze az igazságtól, hogy aki a fenti eljárást akarja követni az szépen kimegy a piacra és vesz 60K tolit. Nem képezget 20 körökig nem ad el varit és vesz rajta tolit hanem megveszi a piacon ami kell. Így kivitelezve máris 1 milliárd az előkészület ezen szakasza ami persze lehethogy így sem sok de nem is 300 milla.

Egyébként nagyon örülök,hogy végre megszólaltak mások is tegyétek minél többet!
Igyekszem
Az 1 mrd-s előkészülettel kapcsolatban annyit azért mondanék, hogy ez forgótőke. Megveszem a 60k tolit, aztán piacra teszem vissza amint nem kell. Az átépítés az amiből nem nyered vissza a befektetést, tehát szerintem azt kéne számolni költségként.
Reply With Quote