Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 08-01-2006, 21:06
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Default 5. kör

Amikor ekkora ütést kapok ordítok egyet,de az én csapásomat még egy ennél is hatalmasabb üvöltés kíséri,mintha sugározna belőlem az erő,mély torokhangú üvöltés ez,talán még az ork is megirígyli.Áááááá (támadás)
Teljes erődből nekimész az orknak, sikerül is bevinned a támadást, az ork megtántorodik, de nem esik össze.

A jobbomban forgatott hosszukardal egy szeles oldalso vagast csinalok, majd a balban tartott vadaszkest az ellen vedtelen oldalaba probalom melyeszteni, minden erobet beleadva.
Az ork eléggé megrogyott Theros támadásától, szóval nem igen tudja kivédeni, a támadásod bemegy, és az ork hangos puffanással elvágódik.
De te se vagy jól, a súlyos sebed, és a harc kimerített, úgy érzed nem bírod tovább, te is megtántorodsz.

Átrobogok a két kocsi közt és lendületből nekiugrok a túloldalon a legközelebbinek. (ez az az ork, akivel Chaos karija harcol)
Kör vége előtt odaérsz, és lendületből megcsapod, ami bemegy, és az ork összesik.

Miután végeztek az elötem állóval leszökkenek a szekérröl a vakon botorkálohoz rohanok és hátbaszúrom.
Sikerül, de megfordul és visszakézből lekever egy maflást (2 Fp). Az ork megtántorodik, de nem esik össze.

A táncoló ork, semmivel sem törődik, tovább ropja.

A vakon botorkáló orkot Stancil ismét célbaveszi és el is találja a fejét. Az ork egy bődülés és puffanás kiséretáben összeesik.

Last edited by Chris; 08-03-2006 at 11:10..