Thread: Minden ami 1/A
View Single Post
Old 01-31-2006, 09:06
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Alba
Hali.
Nem ertem miert kellene valtoztatni a szabalyokat.Azert mert nem én vgyok az elso meg nem kell valtoztatni a szabalyokat ugy hogy en legyek.A jelen keretek között is hiszem hogy meg lehet verni barkit.Nehezebb de igy erdekes...
Ezzel teljesen egyetértek kolléga!

Zoli: remélem nem nekem céloztad azt amibe beidézted az üzenetemet... ha végigolvasnád éppen rájönnél, hogy arról van szó hogy békíteni próbáltam a két fél között, nem ötletet adni, hogy hogy legyen nagyobb előnyünk ellenetek. kicsit lazítsatok az hogy elkezdtek egymásnak esni, pláne te Zoli akinek láttszólag már annyira elszállt az agya hogy azt se látod kire rontasz rá, pl én semmivel sem vádoltalak, teljesen értelmetlenül rontasz nekem... (mondom, ha nem nekem rontottál, akkor bocs... én csak azt soroltam fel mit emlegetnek rólatok...)
(sőt ha nem figyeltél fel, korábban ami próbáltam ötletet adni nektek, arról én spec beismertem hogy nem jó, vagy ha az elmaradt, akkor tessék, itt van most.)

A témához: ami meg az ötletedet illeti Zoli: egy nagy baj van vele: az életbe nem fog felemelkedni a katonai morálja annak akinek elindult lefele... jól meggondoltad? bevernek, tovább csökken. elbénázod, tovább csökken, és így egyre esélytelenebb vagy.... az ötlet nem lenne rossz, de valahogy mást kellene kitalálni (talán Ati nem erre találta ki, hogy a morálod a 75%hoz húzzon? nos ha nagyon gonoszak vagyunk, akkor húzzon a 60%hoz Aban és ha van ütésed akkor a 75%hoz... ). Ami meg a klánütés moráljavító hatását illeti, az jó ötlet... de nem féloldalas kicsit, hogyha nincs siker akkor csökkennie is kellene nem?
Reply With Quote