Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 08-01-2006, 18:29
Theros
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Default 1. kör

Azonnal felfigyelek a csatakiáltásra és kémlelődök tovább,ahol van egy ott van több is,ismert mondás okán.Tehát számítok és várok még egy (vagy több) támadóra,akik esetlegesen veszélyesebbek lehetnek a nagyúrékra,tehát nem mozdulok el a batárról,harckészültségben vagyok.

Leugorva lovamról kezembe fogva a kardot, odasétálok a batár ajtajához, majd pár, számukra ismeretlen szót ejtek ki a számon, és ezzel el is tűnök a szemük elől.

Arról az oldalról, ahol Capullo van (jobb), még két ork, a másik oldalról (bal) még három ork jelenik meg.
Mike és Z jön.

vedekezo harc, es mikor tok tamadok is persze.
Megsebezni nem tudod, de ő sem téged.

Felhorkanok mikor meglátom az ocsmány férgeket, végigmérem őket gyorsan, a fegyvereiket, védelmüket felmérve. Bőrvért + hosszúkard, néhánynál csatacsákány. A hozzád legközelebb lévőnél hosszúkard van.
-Toomaaaaa légy velem!
A legközelebbi felé ugrok, megvetem a lábam és mikor csapástávba ér jobbról balra haladó ütést irányzok erőből a nekem csapásmagasságban lévő hasa felé a kétkezes bárddal

Nem sikerül megsebezned. Eltalálnod sem, mert kitér.

Halk mormolásba kezdek és maradok a szekér tetején.

Stancil fogja magát, eldobja a szekercét, és a batár felé iramodik, és elkezd felmászni a tetejére.

Az orkok tovább közelednek.

Köv kör!

Last edited by Chris; 08-03-2006 at 11:07..
Sponsored Links