Nem gondolom, hogy létezik olyan játékos, hogy körváltásonként állítgatja az Intézőjét. Ha van ilyen játékos, akkor ő simán támogathatja a javaslatot, mert őt képtelenség ezzel leinformálni...
Az ok, amiért felmerült egy ilyen otlet az az, hogy van egy ország, nevezzük X-nek, amelyet meg kívánok támadni Y sereggel.
Napok óta lopom ki belőle az embert, tűzgolyózom, sőt, ma már mészárt is kapja az arcába.
Tudni szeretném, hogy működnek-e a barakkjai, és ha igen, akkor hány barakkja működik.
Ezt ugye ki tudom számolni abból, hogy éplistán megnézem, hogy hány darab van neki, ezzel az akcióval pedig megnézem, hogy annak hány százaléka üzemképes = pontosan meg tudom határozni a védő értékét, mivel csak azokkal az egységekkel számolok, amik alatt működőképes barakk van.
Az országban egyébként nem nő a lakosság, nem telnek benne a körök. Tudom, ez egy viszonylag ritka eset, de szerintem használható lenne más esetben is ez az akció, hiszen rengeteg országban van népességhiány.
Én pl sűrűn operálok azzal, hogy a torony alatt nincs lakos, így spórolok a hekin, mert kevesebb házat tartok, mint szükséges volna. Ha védhetetlen sereg jön felém, nyilván nincs semmi teendőm, csak megvárni, hogy beüssön. De pl ha több sereg jön, és a működő őrtornyok számán múlik, hgyo befér-e, vagy sem, akkor 1 körre kicserélem a tanyával például, és máris 100%-osan működnek az őrtornyok.
Az más kérdés, hogy van úgy, hogy nem operál ilyennel az ember, vagy aktív országban sincs elég lakos. Pl kilopták belőle. Vagy beteg, és meghalnak. Vagy éhezik, és nincs gépnél, hogy vegyen/lopjon gabonát, stb stb...