Quote:
Originally Posted by vityu
Öööö, kifejtenéd ezt bővebben? Ha fizikai korlátai vannak, akkor megértem, de egyébként miért ne léphetnék szintet wapról? Ha egy szövetség nem tudja összeegyeztetni az időpontokat, a feléépéshez, hogy mind a 4-en gép előtt lehessenek akkor, akkor bizony egy jó időpont lehet, hogy napok kérdése. Vagy pedig a másik opció, hogy néhány órára 1-2 országot magára kell hagyni, ameddig a vérszomjas alsó/felső szomszédok szépen beverhetik..
Felkötni nem fogom magam ha nem lesz, de én hiányoltam.
|
A WAP a mindennapi rutinfeladatokra vagy a "vész-szabadságra" van, nem a nagyon ritka tevékenységekre. Ha szintet léphetnél, akkor a következő probléma az lenne, hogy nem tudod beállítani a fajt és a személyiséget, úgyhogy úszik mindened. Faj és személyiságválasztás szintén ne wapról legyen, ahol a súgót se éred el teljesen, hogy pontosan tudd, hogy mit válassz. Azokat a dolgokat, amikre oda kell figyelni, amiket el kell olvasni stb, azokat webről, teljesértékű felületről intézz minden esetben. Lehet, hogy Te tudod, hogy mit miért választasz, súgó nélkül is, de sokan nem, és wapon esélyük sincs ezeknek utánaolvasni.