Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 09-13-2010, 15:45
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
(Nem szeretné visszaadni.)
Azt elhiszem. És Veled se akarok kicseszni...

Nagyon fontos viszont megérteni azt, hogy ilyen helyzetekkel nem tudok mit kezdeni.

Játékon belül nincs nyoma annak, amit állítasz. Játékon kívül nincs bizonyító erejű nyoma annak, amit állítasz. (MSN logot bármikor rajzolok én is, bármiről.)

Szívem szerint erre azt mondanám, hogy így jártál. És hogy tiszta legyen: mondom ezt minden hasonló jövőbeli esetre. Remélem, hogy kapott ez most annyi nyilvánosságot, hogy mindenki lássa, hogy ez egy hatalmas felelőtlenség. Ha nem játékon belül akarod intézni az ügyeket, akkor ÜGYVÉD. A letétkezelés nagyon egyszerűen működik: megbeszélitek, hogy mi a tranzakció tárgya, odaadod a pénzt az ügyvédnek. Amint mindkét fél jelzi felé, hogy rendben van az ügylet, továbbítja a pénzt az eladónak. Ha az ügylet nem jön létre, akkor visszakapod a pénzedet. Ha bármi átverés van, akkor is jogilag nagyon egyszerű a helyzet, ugyanis írásba lefektettétek a szándékotokat, nagyon egyszerű azt megállapítani, hogy jár-e a pénz, vagy sem, ezt gyönyörűen le tudjátok ilyenkor játszani egymás között.

Írtó jó volna az is, hogy ha már ilyen problémával találkoztál, akkor nem továbbra is így intézni az átvételeket. Saját állításod szerint úszott 60ezer forintod (aminek valóságtartalmát nem áll módomban ellenőrizni), ennek ellenére továbbra is játékon kívüli bemondásos alapon veszel át országokat. Ez aztán már a felelőtlenség netovábbja.... Remélem ezt érzed...

Remélem azt is érzed, hogy engem hozol iszonyatosan kellemetlen helyzetbe ezzel. Nem áll szándékomban más felelőtlensége miatt ugyanis napokat nyomozgatni és egyeztetni, miközben valljuk be, lenne más dolgom, ami a Hódító előrehaladását szolgálná. Ha most bármit próbálok segíteni, akkor mi állítja meg holnap KisPistikét abban, hogy ugyanígy elkezdjen problémázni valamit, csak azért, mert ő maga hülye volt? Hol a határ? Neked még segítek a felelőtlenséged eredményét helyrehozni, KisPistikének már nem? Mert neki már nem fogok, ezt most előre leszögezem. És innentől kezdve jönnek mindjárt az emberek, hogy csókos, meg kivételezés, meg hasonlók, mert mi az, hogy Neked segítek, amikor ő semmi mást nem csinált, csak pontosan ugyanazt a felelőtlen hülyeséget, mint Te...

Tudom, hogy erősen fgalmazok, de nem tudom ezt másnak nevezni. Az üzeneteket olvasva csak romlott a megítélésem az üggyel kapcsolatban, mert mintha direkt kikerültél volna mindent, ami a játékon belül van... A másik fél javasolta a játékon belüli átírást, Te közölted, hogy ááá, felesleges. Mielőtt bármi konkrétumot megbeszéltetek volna, elhúztatok gyorsan msn-re, hogy tuti semmi nyoma ne legyen a beszélgetésnek.

Nagyon nem tudom egyelőre, hogy mi legyen ennek a vége. És nem is fogom ezt ma eldönteni.
Sponsored Links