View Single Post
Old 09-12-2010, 16:33
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Olasz View Post
Nekem sem tetszik az ötlet.
Így is az a pár ori nyeri meg mindig a hétvégiket, Arénát, akkor majd még erősítsük is őket?
Az ember max azért indul most is, hogy na majd most hátha elkapom őket, de ha ezt bevezetnék akkor aztán tuti nem indulna több játékos.

Viszont ha már színesíteni szeretnénk a játékot, azt el tudnám képzelni, hogy mondjuk a hétvégiben induló orik (minden induló) több személyiséget választhat magának.
És minden egyes hétvégin, random eldőlne, hogy azon mennyi szemet lehetne választani (1-ahány van már, nem tom mennyi)
Na ez színesítené a játékot és egyenlő eséllyel indulhatna mindenki, és lehet a több szemmel az átlagnak is nagyobb szerencséje lenne vagy legalább megtapasztalhatná milyen több szemmel játszani és a főjátékban még jobban rákapcsolna, hogy szerezzen, mert tetszett neki.
Erre is azt tudom írni, hogy aki elején kezd és sokat van, az 1 szemmel is elveri a 10 szemest simán, aki órákkal később lép be.
Nem ezen múlik, én azért gondoltam erre, hogy hátha több ember akarna nyerni és nem szombat délben belépve játszani, aztán ha pár óra múlva 50 hekin van, akkor ne írjon felháborodva, hogy "de köcsög vagy, miért nem hagysz játszani"
Reply With Quote