Thread: Black Dragon
View Single Post
Old 09-11-2010, 13:28
Kalapácska Kalapácska is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by richardka View Post
csak hogy menjen a folyamat,

A papa lelépett, azaz betonka

mentség nincs, elgurult a gyógyszer, bár amióta megtaláltam a törlés gombot hamar rákattintok habozás nélkül Ha úgy érzem valami nem megy akkor minek szenvedjek.

Szerintem nekem nem fekszik az 1A. 1 órás körváltás kész borzalom, nyamvadt 3 támadásra 12 óra telik el, áááh és az még túró heki, 1 ora alatt meglett a megoldás, sööt 58 perc alatt

ahelyett hogy a gyerkőccel játszottam volna elcsesztem az életemből 12 órát, elég volt ránéznem és a menübe hamar odatévedtem a törlés gombra, ennyit nem ér meg nekem semmi se

hibáztam, hullottam is

Maradok a gyorsnál, ha odaérek 1A-ba akkor meg törlöm az orit, többet potyára nem szurok el szinte egy teljes napot a semmiért

Mondjuk a 2 se tetszik, az is igaz hogy majd ezer éve a gyorsba játszom, szerettem ha reggel döntök hogy top akkor estére ott is vagyok, azt hiszem ezt a napokba kiprobáltam bár az anyám csuklott aznap ahogy a zöldeket olvastam

nem hiszem hogy gyengusz lennék, azt hiszem akik ismernek a gyorsból, de ez van

hamar döntök, nem keressem a kifogást, durr egy törlés, gyors és nem tökölős

ez volt az utso beirásom a külső fórumra, de gondoltam tisztán leírom.

meg azért a hiénáknak földet nem adunk egy kanyit seD 1 hekit se, mert ugye sült galamb effektust nem szeretjük, én dolgoztam meg érte hogy nekik csönd

sajnálom a dolgot, az régi tagokat is ismerem, mert ugye azt hiszem régen is ott voltam tevékenyen, mikor még csak kibujt a földből a dragon, sööt a wolfi klán, az ujak meg jopofák voltak

sok sikert nekik
Sziasztok

Egy kis kiégészítést írnék a sztorihoz ....
Amíg egy másik klánban voltál addig klán mnt-énk volt egymással .
Mi kimentünk támadni és te behiénáztál minket a törlésed előt max 2 héttel,.
Te említeted a sültgalamb efektust ....
Ezek után nem kell csodálkozni ha időt és energiát nem sajnálva vadászunk rád ...
Törlésedet sajnálom mert jó játékosnak tartalak , ellenben a 2 sereg beütése előtt törölni ... ezt mindenki döntse el magában

Tisztában vagyok azzal is , hogy a dragon hiénára épített elfje is ott van köztünk , de hát ő is hagy vadászon

Szóval a lehiénázós sültgalamb efektusról ennyit ....
Reply With Quote