Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 09-11-2010, 12:58
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Az élet balszerencséi, és a tőzsde kiszámíthatatlnasága (a grafinokok állásának változása) között óhajtottam párhuzamot vonni.

Tehát amikor az embert balszerencsék éri, nincs jó passzban, vagy nevezzük bárhogy, az olyan, mintha a a bull trend ellenére a 3-as hullámban "lefelé" menne az árfolyam..... Az nem jó dolog. Tehát rossz. És az ember nincs rá felkészülve.

A piac általában ilyenkor nem tudja mi tévő legyen, és nem mozog az árfolyam, mert visszaesik a kereskedés intenzitása. Tehát az árfolyam görbéje nem megy felfelé, meg lefelé sem. Hanem rezonál vízszintesen. Tehát egyenes, azaz "lapos" az árfolyam. Lapos/egyenes vonal. Azaz flat line.

Amikor meg abban bízik, hogy az 5-ös hullám visszakorrigál a bull trendhez, tehát "felfelé" megy, tehát jó, tehát long, magyarul jobbra fordul a sorsa, szerencse éri, .............

Komolyan végig kell szavanként magyaráznom egyébként? Nem fogom. Inkább elnézést kérek, hogy mertem tőzsdei kifejezéseket használni a külső fórumon. Ha tudtam volna, hogy ezután csak akkor maradhatnék szavahihető ember, ha felkötöm magam a garázsban, becs' szó nem mertem volna ilyen kifejezéseket használni...

Last edited by [HTPA]GeeForce; 09-11-2010 at 13:00..
Reply With Quote