Quote:
Originally Posted by Szesy
Nem feltétlenül. 4000 hekire az is beválalhatja a hadisabb fajt akinek kevesebb ideje van. Biztos vagyok benne, hogy azok közt akik a 4000 hektárt célozzák meg több lesz a hadis faj mint a fedezgetős
2-3 szemes orik gazdája A-ban a topban van nem? Legalább is nagy százalékban. Akkor nemértem! A-ban a topban van mégsem tudnak játszani?
Ergo nem biztos, hogy attól lesz több "megmosolyolyogtató ország" ha 4000 hekiről fognak fordulni. Pláne nem több szemes hiszen nekik kétszer kell körbe menni 1 szemért
|
Nem így gondoltam ahogy te értetted, az 5 szint bármely csoportjában lehet összefutni elég gyengusz orikkal csak az az érdekes ebben mikor kis kék szám áll a nevük mögött.Én sem tartom magam nagy pengének de kérdeztek már tőlem olyasmit több szemesek, hogy seggre ültem tőle

ez persze nem azt jelenti hogy a több szemesek zöme ilyen lenne, de ezek valószínűleg sokat nem játszhattak aktívan, gondolom fedezek-építek....és zene. erre gondoltam. Természetesen ennek az ellenkezője is lehet igaz , az is lehet jó játékos aki így játszik.
Ez a jó a hódban mindenre van példa..és ellenpélda is