Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Jó, csak ha jól látom voltak ott NEM minigunosok is, tehát NEM volt privát klántali, viszont szelektíven voltak meghívva az emberek, ez rosszul eshet olyanoknak, akik pl 1 hónapja erre készülnek, félreteszik a lóvét az utazásra, meg bemondják a főnöküknél, hogy majd úgy készüljön, hogy az egyik osztályvezetője hirtelen el fog tűnni 2 napra a boltból, stb.
Örültem volna, hogy ha jön valaki, és közli pl velem, hogy én nem férek bele a keretbe.
Pl konkrétan neked örültem volna, ha ezt egy PM-ben, vagy zöldben elmeséled nekem. Csak annyit kellett volna írnod, hogy "figyi, klános buli lesz mégis, de lesz egy nyílt is majd, ne aggódj".
|
Ezt ne Atinak ird. De mivel latom, nem kerek a tortenet, elmondom a tenyeket.
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy nagyszeru gesztus Monro reszerol.
A Gun tanakodott, es hosszas megbeszeles utan ugy dontott, ezt a partit privatra szeretne. Ennek fenyeben felvetodott, hogy esetleg lesz majd egy nyilt buli is.
Meg lett Monroval beszelve, hogy privat buli lesz. Ezek utan meglepve lattuk, hogy vmelyik belso forumon nem Gunos emberek (Gergo, Tsobi), hivogatnak mindenkit a bulira. (tobbek kozott Teged is). Ati ujra beszelt Monroval, nyomatekositva, hogy privat bulit szeretnenk. Ebben meg is egyeztek.
(Ezert is nem lett kiirva az idopont sem a kulsore)
Ebben a hiszemben, amikor Kill, Zoli meg en odaertunk este, mar meglepve tapasztaltuk, hogy Csempeeken kivul ott van meg vagy 4-5 masik ember is, sot, meg nem hoditos is akadt a tarsasagban.
Mint utolag kiderult, Monro hivta meg oket.
Ezek utan irtam azt, amit.
Ket dolgot talaltam volna normalisnak:
1. Monro azt mondja, hogy fiuk, nekem ez igy nem koser, nyilt buli lesz es kesz, en diktalok, az en felajanlasom.
2. Nem mondja ezt, de akkor nem hiv meg masokat, _senkit_. Epp azert, hogy ne legyen kivetelezes, mert akkor masok jogosan bantodnak meg.
Reszemrol ennyit a temarol, mivel felesleges tovabb bolygatni a dolgot szerintem.