Quote:
Originally Posted by Attila(:
Így van. Úgy terveztük, hogy privát buli lesz.
|
Jó, csak ha jól látom voltak ott NEM minigunosok is, tehát NEM volt privát klántali, viszont szelektíven voltak meghívva az emberek, ez rosszul eshet olyanoknak, akik pl 1 hónapja erre készülnek, félreteszik a lóvét az utazásra, meg bemondják a főnöküknél, hogy majd úgy készüljön, hogy az egyik osztályvezetője hirtelen el fog tűnni 2 napra a boltból, stb.
Örültem volna, hogy ha jön valaki, és közli pl velem, hogy én nem férek bele a keretbe.
Pl konkrétan neked örültem volna, ha ezt egy PM-ben, vagy zöldben elmeséled nekem. Csak annyit kellett volna írnod, hogy "figyi, klános buli lesz mégis, de lesz egy nyílt is majd, ne aggódj".
De mindegy, épp úgyis shortban van az életem, és úgy néz ki, hogy a 3-as hullám ment shortba, a 4-es hullám meg flatline lesz, és jó hosszú...
Mára csak abban bízom, hogy az 5-ös hullám elmegy longba. Legalább a bull trendbe be tudjak szállni nyereséggel... Kezdek besokallni, hogy az élet kidobál a stoplossoknál óriási bukóval. - És most csinálok egy kis lóvét az EUR/HUF áfolyamon. Legalább pálinkára legyen pénzem.