Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 09-11-2010, 08:40
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
nincs... (vagyis fene tudja) igen sok pénzről van szó, mert sok országról beszéltünk. 4 nagyobb, és több kisebb országról. 120-150k Ft lett volna a vége, amit nem tudtam ebben a hónapban vállalni.
így több hónap alatt apránként került volna hozzám kb 6-8 ország. (mindjárt összeszámolom)

bankszámlaszámot, ilyesmit nem írtam le zöldben, mivel akkor ezt nem tartottam fontosnak - nyilván nem láthattam előre, mi fog történni később, így nem tudtam, hogy ilyenre szükségem lehet.

annyit írtam a törlés előtt nem sokkal, hogy még 90 ezer Ft-ot nem tudok előszedni ebben a hónapban, csak max 30-at.

ami egyébként azóta rendelkezésemre is áll, és a eredetileg megvenni tervezett roszágok közül a 4. országot ezzel a 30k Ft-tal meg is veszem, valószínűleg hétfőn fogom elutalni a pénzt.

Amennyiben az az üzenet valamit ér, akkor az megtekinthető.
Az az üzenet az addigi utalások után született, a válasz viszont már nem látszik (legalábbis nálam, mivel törölt országból kapott üzenetek nem maradnak meg)
Írd meg, hogy melyik országok között zajlott ez a beszélgetés, hétfőn megnézem, hogy kiderül-e belőle bármi bizonyító erejű. Nagy reményeket ne fűzz hozzá, mivel az átadási szándék számomra teljesen megkérdőjelezendő.