Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Megmondom őszintén, hogy én speciel nem tudtam, hogy ha belép az országokba, akkor törlődni fognak.
|
Valamit azért tisztázzunk. A legtöbb esetben egy "lehiggadási idő" után mindenki szokott kapni mégegy esélyt. Nem vagyok olyan, aki foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy márpedig valaki nem léphet be soha többet. Ennek fényében fontosnak tartom megemlíteni, hogy nem önmagában azért lettek az országok törölve, mert belépett. A törléshez az vezetett, hogy ugyanazt folytatta, ami miatt anno ezt a státuszt egyáltalán megkapta. Szemmel láthatóan tehát a "lehiggadás" nem történt meg, ugyanolyan nemkívánatos cselekvéseket folytat, mint azelőtt. Nem jött még tehát el az ideje annak, hogy vissza lehessen engedve a játékba. Ilyen kirohanásokért, amik miatt a törlés történt, más is szankcionálva lett volna, még ha talán egy kicsit enyhébben is. Bár nem-vip ország esetén a törlés mindenképp szóba jöhetett volna a történtek után.
Nem arról van tehát szó, hogy tudtál-e valamiről, vagy sem, hanem arról, hogy az illető teljesen szándékosan mit tett.