Nem szeretném én sem folytatni a személyeskedést, utoljára ebben a témában: 
elnézést kérek mindenkitől akit sértett a zsír idióta kifejezés, lehet kicsit erős volt a megfogalmazás. 
Lényeg szerintem akkor is az, hogy az új kedvezmények ismét azoknak hoznak előnyt akik játszani nem akarnak, nem érnek rá..stb, aki ezekkel a kondíciókkal játszik az a 4000 hekit sem fogja orkal vagy más hadisabb fajjal célba venni marad az elf neki . 
Jelenleg is található több olyan 2-3 szemes a játékban akről  elképzelni nem tudom , hogyan sikerült hozzájutni a személyiségeikhez mert a játéktudásuk igen csak megmosolyogtató, ezzel a 2x4000 hekivel ezek az orik fognak csupán szaporodni. 
A 9000 hekit viszont soknak tartom továbbra is habár az elv jó, hogy fixáljuk le a top határát, sajnos elég magas árak vannak a piacon , és ezt nehezen lehet pénzel bírni annak aki el szeretné érni 1000 kör alatt mondjuk a 9000 hektárt a forduláshoz. 
egy átlag 2100 hekis orit ha nézek akkor 4-5-6-7000 hekit kell beépíteni , etetni kell az egyre duzzadó sereget amit meg is kell venni, a probléma főleg pénzügyi ezt nem lehet napi 24 órás jelenléttel sem kiegyensúlyozni. 
Okulva az előzőekből még ideírnám, hogy ez a probléma jelenleg engem nem érint, nem a saját nyavalyámmal gyötröm a fórumozókat, egyszerűen ez a véleményem. 

urungurung(3) (#543543) [2/B]  
 Obelix(7)(#100001) [3/G] 
Game Over(4) (#100002) [1/A] 
Corvina (2)(#100003) [4/L] 
 Legszebb öröm a söröm! (#4885) 
---------------------------------------------------------------------------- 

|