Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
A 3. országot úgy vettem át. Ezeket is úgy vettem volna.
nem látom át, hogy lehetett volna a hivatalos országátadó rendszerrel megoldani ezeket...
A 3. ország is úgy lett átvéve, hogy átutaltam a pénzt, majd amikor az eladó fél erről hivatalos igazolást kapott a bantól, akkor megcsináltam a hivatalos átadót úgy, hogy a saját országomra küldtem 1 sms-t.
Nem értem hogy tudok egy hódítón kívüli személynek utalni az országátadó rendszerrel. (Lévén nem kívánatos játékos, és nem is kíván játszani, nem tudom mire ment volna 60k Ft-nyi vip körrel, ami egyébként nem is tudom hány vip kör... félmillió...)
|
A Hódítóban ilyen tranzakciókra nincsen lehetőség.
A játékon kívüli egyezségeteknek gondolom része volt, hogy nem törölteti az országát az átadás előtt. Mivel a Hódítón kívüli tranzakcióról van szó, ebben én nem tudok segíteni, hiszen bárki bármit mondhat. Nem vagyunk nyomozóhatóság, hogy ellenőrizzük az állítások valóságtartalmát.
Az ilyen esetek elkerülése érdekében direkt van egy Hódítón BELÜLI átadási mód, hogy semmiféle visszaélés ne töténhessen az anarchista csoportban az országok átadása körül.
Lehet úgy dönteni, hogy nem ezt a lehetőséget használod, ez esetben azonban segíteni sem tudok.