Szerintem nagyon jó ez igy ahogy van. Annak ellenére hogy én még nem éltem ijen lehetőséggel mert nekem nem éri meg elsobni 500 kört. Igaz hogy pénzbe lehet forgatni de kockázatos ha nincs jól bevédve elveszik a piacon, stb. Lehet hogy nem tudok elég jól játszani ha nem tudom azt a pénzt bevédeni de vittek el már töllem sok pénzt ugy hogy éjszaka visszajött a piacról reggelre elvitték. Ha valaki ijen kockázat melett vállalja akkor hagy tehesse meg, de ha mindenképpen korlátozni kéne az ujrázást akkor inkább ugy kéne hogy korlátozni kéne hogy eggy ország teljes pénzbeli értékének (átlag piaci áron eladva minden) hány% át küldheti át valaki a szöviének x idő alatt. Ez alatt azt értem hogy csak akkor ujrázhasson valaki ha az elmult 500 körben nem volt olyan 50 köre ami alatt a saját orijának 80% át átrakta a szöviknek ami azért nem kis összeg tehát a tényleges ujraindulók esetében nem zavarná a karavánt. Viszont ennyi idő alatt simán elég messzire kerül a szövijeitől annyira hogy eggy rakás pénz elvesszen a karavánról utközben. De a rendszer az ennél nagyobb karavánok indítását sem akadályozza meg de mondjuk ha valaki az elmult 500 körben 20-30 kör alatt karavánon elküldte saját értékének 80-90%-át az ne ujrázhasson igy a csalók 1000 kört fognak veszteni és senkivel sem vagyunk igazságtalanok.
|