Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 07-31-2006, 14:21
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

- Stancil! A málhám mellett van egy szekerce. Hozdd el és tartsdd készen. Állj a velem ellentétes oldalra és figyelj mindenre! Orel! Ha nem látsz semmi gyanúsat, lendületből ugrass át a fán és nézz körül a túloldalán is légyszíves! Addig nem szeretnék dolgozni az eltávolításán amíg nem biztos, hogy nem lapulnak mögötte.
Kétkézre kapva a bárdom megállok a szekér és a batár között az út jobb oldalán és a kocsiktól kifelé fordulva félkörben pásztázom tovább a terepet amíg Orel megnézi a fa túloldalát

Erre Stancil:
- Menjen a hóhér a szekercéért! A nagyúr azt mondta én felelek a saját életemért, tehát rám senki nem fog vigyázni ha én nem vigyázok magara, úgyhogy a fene fog itt harciaskodni - mondja, azzal leszáll a cscsiról, és elindul a batár felé, mikor odaér elkezd bemászni alá.
Hátra se fordulva:
-Stancil! Nem azt kértem, hogy harcolj, hanem, hogy ha lehet akkor a fánál segíts majd. Mellesleg, valóban te felelsz a saját életedért. Belegondoltál milyel lesz, ha hirtelen elindulnak a kocsik és Bocsi meg Szürkesörény lelkesen áttrappol rajtad? Vagy ha csóvát vetnek a batárra ami valószínüleg pont a fejedre fog esni? Mász ki onnan!

- Nem vagyok favágó! - kiabálja, de azért kimászik a batár alól, majd a szekercéért megy, közben dörmög valamit az orra alatt.
-Még nem is kértem, hogy vágj fát. Meg jó lesz, ha a kezedbel lesz valami amivel esetleg egy-két lelkes fickó fejét meg tudod lékelni. Ha sisak vagy vért van is rajtuk akkor is tudsz akkorát ütni, akár fejre, akár testre, hogy egy percre megtorpanjon annyi meg elég, hogy valaki közülünk leszeje. Ha meg nem, akkor meg úgyis mindegy. És könnyebb valamit eldobni a kezedből, mint a bajban keresgélni.
- De az előbb azt mondta, nem kell harcolnom! - nem mond többet de ebből az egy mondatból is kihallatszik a pánik.
- Én azt mondtam, hogy nem kérem, hogy harcolj! És most inkáb figyelj, mert te hiába nem akarsz harcolni, ha azok akik megtámadnak megölnek! Most pedig maradj csendben és akkor kiálts, ha valakit látsz aki nem közülünk való.

Last edited by Chris; 07-31-2006 at 15:24..