View Single Post
Old 07-31-2006, 13:37
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro
És akkor egészüljön ki azzal, h a túlélő is csak spórolás szempontjából jó mivel a piacról lehet pótolni az elhullottakat A harcos lett még említve amivel szintén nem erősödik az ütőerőd csak a mostanihoz képest 5%-al többet foglalna a javaslat szerint

Feljebb írtam, h igazából 3 személyiség erősítheti fel egymást úgy, hogy azzal "erőkülönbség" jöjjön létre. Ezeket feljebb kifejtettem. Így gyakorlatilag a 3 személyiséges orik ugyanazt az erőt képviselnék, mint a 9 személyiségesek azzal a különbséggel, hogy minél több személyiséged van annál könnyebb védekezni. De ettől még erősebbet nem fog ütni, varizni vagy tolizni senki.
Ezt a spórolós témát ezért elég lazába nyomjátok Mikor a gnóm hadisomnak egy laza sorozattal kiirtották hirtelen 7k variját, nem volt épp kellemes élmény a visszavásárlása. Szal egy dolog az, hogy "csak" spórolsz vele, de azért nem mindegy mennyit, mégha az adott csoportban nem is volt túl drága a vari. 100 millám azért ráment. Ugyanez igaz a vándorra is, nagyobb létszámú csoportban tuti veszteséges a fokozásos közelkerülés. Igaz, ez utóbbit CL is külön kiemelte
Továbbra is a személyiségek változtatása ellen vagyok
Reply With Quote