Thread: Csillagkapu
View Single Post
Old 09-01-2010, 20:35
Blacky Blacky is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Privátot akartam írni, mert kár szaporítanom aszót ebben a témában.

De röviden: A készítők szerinte azt várhatjuk, hogy lesz egy csomó új faj.
Erről pedig kiderült, hogy nem több, mint egy jó nagy átverés, ami mint nézőt felháborít.
Kár háborogni , mert egyáltalán annak is örülni kell, hogy szégyenszemre nem lett egy évados ez a sorozat...Az elsö évadot 2 részletben adta le a SYFY csatorna közben megjelentették az elsö évad felét DVd-n felturbózva, hogy a második felére jobb legyen a nézzettség is..Aztán egy kicsit javult de összeségében az egész sorozat egy nagy nulla / szerintem /

Ahogy látom a magyar tendenciát ez az SG sorozat szerintem itt nálunk soha a büdös életben nem fog megjelenni..így aki nem töltögeti a torrentekröl az valószínüleg sosem fogja tudni, hogy létezett egy ilyen SG sorozat..

viszont tervben van egy SG Atlantisz film

A két Csillagkapu-filmet követően érkezik a Stargate Atlantis: Extinction munkacímet viselő projekt, mindössze az MGM hivatalos megerősítését kell megvárni a 2010-re tervezett filmmel kapcsolatban, melyet Andy Mikita fog rendezni Joseph Mallozzi és Paul Mullie forgatókönyvéből.

A tervek szerint a 6. évad nyitórészének szánt sztorit dolgoznák fel szűk másfél órában és az Atlantisz Pegazus-galaxisba való visszatéréséről szólna. A tervek szerint a visszatérő állandó sorozatszereplők mellett nem kevés ismert arc fog feltűnni az SGA-filmben, bár némelyik valóban csak egy-egy villanás erejéig.
Reply With Quote