es mennyi lenne az az X ido amig nem tamadhatod a volt szovidet?? ez nekem nagyon nem tetszik....

(
es mi van ha pl valakik tenyleg annyira osszevesznek hogy bontjak a szovit es egymasnak akarnak esni? had tegyek.
amugy nem csak ujrazassal lehet foldet kihozni, lattam mar olyat, hogy egy tag kilepett a szovibol, tobbiek levertek foldre, o meg egymaga MF kent visszamaszott.. aztan mivel tele volt a szovi penzel nyomattak bele... de nyertek par szaz milla aran 5-600 hekit. ez ellen nem tom mit lehetne tenni, tul sokat nem hiszem. de nem akarok elkanyarodni a tematol.
mivel en meg nem ujraztam(es nem is akarok!! ) ezert nem tom mi vihet ra valakit arra. persze, ha orid 50% ures, akkor mar nem tudsz visszaepulni, meg minek? akik elinteztek megintcsak megtehetik. valaki ugyis bemegy hozzad foldert, es visszaepulsz alacsonyabb hekin, es mesz folfele megintcsak. Ha szovibe vagy az mar rogton kellemetlenebb...
Monro: ha nem szintenkent ertetted az mar mindjart mas.tehat a kis kekeknek, csak annyi plusz ujrazasuk lehetne amennyi szemelyiseguk van...