Quote:
Originally Posted by Deni
Ezzel kicsitsenem értek egyet.. Egy bikaerős orit is szét lehet kapni 1/A-ban pikk-pakk.. Nem hiszem, hogy az lenne a megoldás, hogy az újrázni kívánó országokat "visszalökjük" a "mélybe".. Tény és való, hogy az újrainduláson valamit változtatni kellene.. Én anno a még a levlistán is azt mondtam, hogy maximálni kellene az arany illetve tekercskészletet amivel egy frissen újraindult ország rendelkezhet.. de ez már akkor ott le lett szavazva.. nem tudom, most mennyivel több a létjogosultsága ennek az elképzelésnek 
|
Ezzel csak az a problémám, hogy hol húzod meg a határt?
Elveszed azoktól az emberektől a több szinten összegyüjtögetett vagyonkájukat akik tisztességes játékkal felhalmoztak 50-50K tekit és 3 milliárdot? A másik kérdés pedig, hogy pld az 1A-ba jelenleg asszem 2400 heis orik is lépkednek. Ha ezt kiszámolom aktuális piaci árakon belefér 150-180K egység attól függ milyen beáálítottságú. Ez kb 3-3,5 milliárd magyarul nem mondhatod, hogy elveszem a lehetőségét is tőle, hogy ujrainduláskor ne tudja feltölteni sem az orit ha esetleg lejjebb kiárult egységet, hogy legyen pénze fenn átépülni vagy seregetcserélni. Nehéz azt mondani, hogy legyen max 1 milliárd és max 50K teki amit visszakap, mert nem lenne igazságos azokkal akik tisztességesen játszák ezt a játékot.
Ha mindenki 1 lehetőséget kap azt igazságosabbnak és célravezetőbbnek is tartom. A többszemélyiségesek jutalmazása apróságokkal pedig arra fogja sarkallani a csoportok topjait, hogy forduljanak le és szerezzenek ők is előnyöket amik ugyan érdemben nem biztos, hogy befolyásolják a boldogulást de egymást kiegészítve azért lényegesen megkönnyítenék a játékot számukra.