Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Nem hiszem, hogy úgy szét lehet valakit verni, hogy onnan lehetetlen lenne talpraállni. Elég sok olyan 1A-s orit láttam már, akit úgy szétvertek, hogy a csopi legaljára került, mégis talpra tudott állni és visszakerült a topba.
Ha nem akarok visszaélni az újrázással, akkor minek nekem például 6 újrázási lehetőség szintenként? Ha meg vissza akarnék élni az újrázási lehetőséggel, akkor mi indokolja, hogy szintenként hatszor visszaéljek?
|
Ezekre válaszolnék.
Szóval az 1A-ban én sem hiszem, hogy valakit úgy taccsrategyenek, hogy nincs más megoldás mégpedig a hathatós klánsegítség a klánraki miatt, de pld a 3.-on asszem brutális árak voltak amikor jártam arra és MF- törpeként sem tudtam beépülni amikor igazán rámszállt egy szövi. 1500 hekiből 900 maradt meg épülettel és 600 üres ami ugyan nem indokolja az ujrázást, de lényegesen egyszerűbb,mint görcsölni a felhúzásával.
A második esetben meg valamit félreértettél picit. Nem tudsz minden szinten 6x ujrázni. Szintenként 1 ujraindulást kap mindenki. Ha összegyűlt 6 ujrázásod már akkor 6 szintet léptél elvileg minimum. Ha ezt elhasználod akkor a következő szinten csak 1 ujrázásod lesz neked is már! Nem a személyiség adja az ujraindulás lehetőségét hanem a szintlépés. Így lehethogy picit rosszul fogalmaztam de ugy akartam mondani,hogy mindenkinek elveszik az ujraindulási lehetősége szintlépéskor csak annyi maradhat MAXIMUM amennyi személyisége van. Így tehát valóban kis kék 6-ossal a hátad mögött már bátrabban kisérletezhetsz mint más, mert lesz 1 azaz EGY szint ahol akár 6x is ujrázhatsz. De ha ezt ellőtted akkor ujra csak szintlépéskor lesz ujraindítási lehetőséged de ott már csak 1 mivel ellőtted a személyiséged miatt megmaradt 6-ot. Ez volt a gondolatom. Egyébként nem muszály, hogy így legyen de sztem több aprósággal kéne jutalmazni azt a néhány emberkét aki megszerezte magának a több személyiséget. Kiindulva abból, hogy ezek az emberek hányszor megfordultak már nem tartom valószínűnek, hogy húznák az időt holmi ujrázásokkal ha már eddig nem tették.