View Single Post
Old 08-31-2010, 16:38
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

szerintem mit eredményezne a javaslat:
nem tudom ki hogy van vele, de én még, ha kezdő is lennék nem venném annyira szívessen, ha más belepiszkálna/belepiszkálhatna az én orimba.. no már most, ha a javaslat megvalósul, akkor valószínűleg elvárás lesz a klánok jó részénél, hogy x-eljük be ez a funkciót.. mivel vagy legyél 24 órában elérhető, vagy ha nem vagy, akkor x-eld be, ha nem akkor majd bevesznek olyat, aki bex-eli.. ugyanakkor jobb, aktívabb, komolyabb klánok ezután se fognak olyan tagot bevenni, aki nem aktív, vagy nagyon kezdő.. vagy ha be is veszik, akkor "átveszik" az ori irányítását, vagy csak ráálláshoz használják, mint eddig is tették sokszor.. (kivéve max 1-1 régi ismerőst)
előnye lehetne, ha inaktív orik játszhatnának így "aktívabb" (hadis) játékot.. ez elvben lehetséges is lenne, de ehhez jól felépített háttérklán kell
de mivel itt sokan támogatják a javaslatot, így közüllük szívessen meghallgatnám ki venne be a klánjába a javaslat után egy inaktív orit?
(féreértések elkerülése végett, nekem nem származna igazán semmi hátrányom a javaslat megvalósulásából, csak eddig még nem győzött meg róla semmi, hogy a megvalósulása pozítívan befolyásolná a játékot..)