Quote:
Originally Posted by chillin'
Nem tudom,hogy miért fáj olyanoknak a változtatás akik már rendelkeznek a kellő háttérrel...Tudom indok,hogy "elértéktelenednek" a több szemes orik és olyanok is kapnának + személyiséget akik meg se érdemlik.Biztos lenne ilyen,de most is rohangálnak olyan több szemes országok,hogy ránézni is fáj.Nem egy olyan 3-4 szemes orival találkoztam már,hogy komolyan elgondolkodtam azon,hogy ez mégis hogy....Akit eddig tápoltak a cimbik,ezután is fogna és ugyan úgy könnyen hosszá jut a + szemhez,akár megfelelő tudás nélkül.
|
Igazad van szaporítsuk még jobban azok számát akik nem tudnak játszani + kék szemesek  ez az ez ám a cél
Én voltam olyan klánba ahol annó termelni kellett hogy tudjunk haladni voltam olyanban is ahol csak ütni kellett mert adták alám a lóvét/lovat stb. mindent
Magamból kiindulva hogy még egy olyan nyomi mint én is eltud boldogulni A-ban és feltud jutni a 9k hekis topba 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|