Quote:
Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS
igen ez mind szép és jo csak azt nem veszed figyelembe hogy a megtámadott országoknak van egy rossz szokásuk  mégpedig az hogy hajlamosak visszatámadni  szóval mégse olyan egyszerü ez az ütögetösdi ugy hogy nincs tartalék  meg ugyebár vannak a hiénák is . Ha nagy klánba van az ember akkor elöfordulhat sokszor h vissza se mennek mert nem látják értelmét deha egy alakulo kisklánba akkor nagyobb az esély h viszamennek igen a 4k heki némi ütéssel kisebb nagyobb fennakadásokkal elérhető de mégegy kört menni egy szemér háát...
7500 heki szerintem nehezen de elérhető a 9k az jopár játékosnak elérhetetlen véleményem szerint
|
Szerintem elég egyszerű beverni a hullákat pláne éjszaka  sőt még nappal is anélkül hogy sikeresen visszatudnának akár ütni és 2-3-4k hekin elég sok még a hulla
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|