Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 07-31-2006, 09:49
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

- Örülök, hogy a kölyöknek meg a törpének megoldódott az utazással kapcsolatos gondja, de ez rajtam továbbra sem segít. Remélem nem várják el, hogy futva menjek maguk után - mondja, majd Gren felé fordul, és folytatja - Törp uram, magának van egy pónija, miért nem azon utazik? Így én elférnék a szekéren.
Ránézek a félelfre:
-Nem hátaspóni és nyergem sincs más csak a málhás. De ha Nafrael úrnak megfelel akkor befoghatjuk Boci mellé és ketten talán elhúznak 3 embert. De a kocsi az övé. Az ő szava dönt.

Ekkor Stancil megszólal:
- Ha tudnak várni egy keveset, akkor én tudok lovat szerezni... - hagyja félbe a mondatot, és kérdőn körbenéz a jelenlévőkön, mintha valakitől jóváhagyást várna.
Stancilra, aztán a félelfe nézek és elvigyorodok.
-Elhiheted neki. Ha azt mondja szerez, akkor szerez. Némi plussz pénzért még a színét is megválaszthatod! Ennyire ismerem már a fiút. Ha jobban nem is.

Stancil szeme felragyog, lelkesedését le se tagadhatná.
- A dolgok megszerzése a specialitásom... - mondja, és kacsint egyet.

- A színe nem számít, csak legyen erős, és gyors ló. Menni fog?
- Persze hogy. Ha visszajöttem megállapodunk az áráról - vigyorodik el, azzal elszalad.
- De... - kezdené a félelf, de a srác már bekanyarodott az egyik utcába.

Körülbelül félóra múlva érkezik vissza a srác lovon. Igen szép állat, a nyereg és az oldaltáskák pedig szép díszesek. Mikor közelebb ér elkiáltja magát:
- Jobb lesz sietni!
Odaérve leszáll a lóról, átadja a kantárszárat a félelfnek, és hozzáteszi:
- Az anyagiakat majd rendezzük.
Majd felpattan a csacsira indulásra készen.

Halkan kivehető, hogy a nagyúr és a hölgy valamiről beszélget, majd a nő hangosan kiszól:
- Kérjük továbbiakban a dolgok szerzésének mellőzését, hogy ne hívjunk fel felesleges figyelem magunkra! Most indulni olyan sebesen, ahogy mindenkinek jó.

A srác ennek hallatára leszegi a fejét, és igyekszik úgy csinálni mintha ott sem lenne.

Last edited by Chris; 07-31-2006 at 13:06..