View Single Post
Old 08-29-2010, 18:54
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Nem arról beszélek, hogy ki lehet-e deríteni, vagy sem. Nyilván ha ért valaki a számítógépekhez, akkor nem nagyon lehet kideríteni.
Az elvet ellenzem.
Hogy ha mások lépnek mások országába, akkor az fúj, mocskos csaló, de azért az én országomban a haverom nyugodtan tegye vissza a tekit a paicra, nehogy bekopjon, vagy vegyen íjászt, ha jön felém a sereg.................. Utálom az ilyen hozzáállást. és a normálosok nagy része így gondolkodik. Ami másnál csalás, az önmagánál még belefér... EZT ellenzem a legjobban.
Engem, megbocsáss, de hidegen hagy, hogy Te mit ellenzel és mit nem.

Írtál egy hozzászólást, amiben azt is megemlítetted, hogy akik belépkednek egymáshoz, kerüljenek anarchba. Én erre reagáltam. Még csak nem is említettem meg, hogy Te mivel nem értesz egyet. Erre a kijelentésre reagáltam csupán...

És igen, Te nem arról beszélsz, hogy ki lehet-e deríteni vagy sem. Épp ez a probléma. Leírod, hogy ugyan már, miért nem kerültek anarchba, és mikor erről felvilágosít valaki, akkor meg újra az elején veszed elő a témát.

Ha pedig visszaolvasol, nem arról szól az itteni beszélgetés, hogy ki mit ellenez (értem én ez alatt az előző hozzászólásom előtti részt persze, az utánalévőket nem nagyon olvastam).
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Dus For This Useful Post: