Üdv!
Folyamatosan nyomon követtem a témát és próbáltam mindent elolvasni és értelmezni,még ha volt 1-2 elvetemült ötlet.

Előre szeretném leszögezni,hogy ez a saját véleményem és tapasztalatom.
Eddig egyszer voltam A-ban,egy 31-31%-os elffel.Ez az ori a 2. orim volt. Olyan nagyon nagy tapasztalattal nem rendelkeztem,de jó "tanáraimnak" köszönhetően,mikor ezzel az orival léptem akkor kb. 15mrd tartalékkal rendelkeztem. Ismerősök és tapasztalat nélkül a fedező versenyt választottam én is. Most meg nem mondom már,hogy ebből a tartalék pénzből meddig is jutottam,de azt tudom,hogy 310knál töröltem ez orimat ,mert nagyon elkeseredtem mikor beütöttek.2500kör alatt jutottam el erre a szintre!Mielőtt még 1-2 jönne,hogy ő megtudta volna csinálni stb....persze mindent meglehet csinálni,akár 1000kör alatt is!!! De azért azt lássuk be,hogy tapasztalat és ismeretség nélkül nem sokra megy egy újonc!! Számomra nagyon unalmas volt a játék és utáltam az A-t.Nem azt mondom,hogy mindig is utálni fogom,de úgy unalmas volt.Mindegy ez nagyon nem is a témába vág...
Az eddig elhangzottak közül én a 2x fordulást és a fix hektáros fordulást egyszerre alkalmaznám! Először is:a 2x fordulás-Ennek a határát 4000 hekinél húznám meg,mert az könnyen elérhető úgy,hogy tényleg játszik is az ember.
A fix hektárt meg 7500 hekinél húznám meg,személyiségtől függetlenül.Ezért már tényleg sokat kell tenni,hogy elérje az ember,de így legalább tényleg bizonyít,hogy megérdemli az azonnal szemet.
Jah és én használnám a 2x fordulást... kérdés volt,hogy ki használná,én biztos!