View Single Post
Old 08-29-2010, 15:56
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Tsobi View Post
Ha azt nézem, akkor aki komolyabb szöviben, klánban van, az mind 24/7 elérhető, hisz a szövetségesei a vész közeledtével biztos, hogy géphez hívják, magyarán nem fizikai képtelenség.

24 órában gép előtt ülni pedig nem csak hüleség, de felesleges is, hisz normál csoportokban 1 óránként van körváltás.
Csakhogy:
1. nem csak komoly szövikről van itt szó, hanem minden játékosról.
2. senki se érhető el 24/7-ben.

Tudom, hogy ha gáz van, akkor csörög a telefon, és odaülök a géphez, és megoldom.
Ez egy dolog. SEmmi kifogásom ellene.
Az ellen van kifogásom, hogy NEM az én telefonom csörög, hanem a klántársam belépked, és elintézi helyettem.
Súlyos kifogásom pedig azért alakult ki, mert ezt nem képes megtenni egy olyan játékos, akinek van normális élete is.
Senki nem fog óránként felkelni 5 percre, vagy egy üzleti tárgyalásról kimenni, vagy akár matek témazáró írás közben kimenni...

Ellenzem a normális emberi játékosokkal szemben fellépő robotokat. És számomra az az ország, amelyik napi 24 órában gépnél tud lenni heti 7 napon át, az NEM emberi játékos, az ROBOT.
Innentől kezdve meg minek van egyáltalán ember az országok mögött?
Írjunk scriptet meg makrót, aztán az eljátszogat, elpiacozgat helyettem...

Amennyiben külső script használata tiltott, legyen tiltott a "külsö haver" használata is! Mert a kettő között -játék szempontjából- semmi különbség nincs!
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to [HTPA]GeeForce For This Useful Post: