Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 07-31-2006, 06:57
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

- Ha a nagyúr megengedi, hogy a félvér a bakon utazzon, nekem nincs kifogásom - mondja az elf, majd folytatja - Nagyuram, mi erről az ön véleménye?
A batárból kihallatszik, ahogy a nő fordít, majd a férfi válaszol, utána a hölgy kiszól:
- Jobb lenne, ha a szekéren utazna.

Eközben:
Elrakom a fegyvereim és odaballagok a szekérhez.
-Nafrael úr! Ha nem vagyok terhedre én utaznék veled. Szürkesörény ha kell besegít az öszvérednek, vagy csak üget mellettünk. Így nem kell külön figyelmezned a hajtásra és a harcra.
Odafordulok Capullo don Abruzzi felé és odaszólok neki.
-Még nem láttál mérgesnek hiszen még élsz! Becsüld meg magad érte!
-Nos Nafrael úr?

A törpéhez fordulok:
-Nekem megfelel ha ön utazik velem
.
-Köszönöm Nafrael uram.- lekanyarítom a hátamról a kétkezes bárdot és felszállok mellé. A pónimról magam mellé veszem a hátizsákom, a többi málhát rajta hagyom, a pányvát laza csomóval hosszú szárral a bak lábához hurkolom. Végignézek a társaságon majd elgondolkodó arccal Nafrael-hez fordulok.
-Ha nem gond háttal ülök majd, hogy szemmel tartsam az utat mögöttünk is. A lovasok nagyon előre, oldalra figyelnek. Az elf a batáron, meg jobb ha az úrral foglalkozik. - elgondolkodó arccal elmélkedek egy percig- a neved ismerős nekem. Mintha hallottam volna már említeni, vagy egy klántagodét. Egy tengerparti város uraként, ha jól emlékszem. Narvál, vagy hasonló nevű város.

Amikor a törpe felül mellém a kérdésére a következöt válaszolom:
-Azt hiszem tényleg jó ötlet ha hátrafele néz. Lehet ,hogy csak egy névrokonom az illetö akiröl ön hallott. Ami engem illet Ifinben születem és elég sokáig ott is éltem. De biztos ,hogy a családom tagjai nem urai egyetlen városnak sem.

Last edited by Chris; 07-31-2006 at 18:37..