Thread: dvd,mozi filmek
View Single Post
Old 08-29-2010, 01:02
Rheia Rheia is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 82%

Néztem én is néhány filmet

Obsessed (Őrült szenvedély)

2009-es amerikai thriller.
Tipikus történet: őrült pszichopata nő el akarja csábítani a pasit a családjától, aki persze ellenkezik. Ennél több nincs is benne. Végignéztem, de nem ajánlom senkinek. Borzasztóan unalmas, alig van cselekménye és a színészi játék sem valami eget rengető, hogy finoman fogalmazzak.

A törvény gyilkosa (Righteous Kill)

2008-as amerikai krimi. Szereplők: Robert De Niro, Al Pacino
"Turk és Rooster, akik 30 éve társak és együtt nyomoznak New Yorkban, most nyugdíj előtt állnak. Mielőtt leteszik a jelvényeiket, egy ügyet még mindenképpen meg akarnak oldani: egy strici hullájához hívják őket, és az eset nagyon emlékeztet egy sok éve történt gyilkosságra. Utolsó nyomozásuk során talán elkaphatják a bennfentes sorozatgyilkost, akinek áldozatai egytől-egyig felmentett bűnösök."
Kriminek nem a legrosszabb, de annyira nem is jó. Egyszer megnézhető, ha nem lettem volna annyira álmos, talán nem alszom be rajta

Dorothy ( Dorothy Mills )

2008-as ír-francia misztikus thriller.
"Jane Morton a dublini pszichiáter egy autóbalesetben elveszíti fiát és férjét. Mély gyásza közepette egy érdekes eset tanulmányozására kap felkérést. Egy vidéki városkában egy tinédzserlány, Dorothy Mills, a rábízott bébit hidegvérrel meg akarta folytani. Jane úton a városka felé túl él egy borzalmas autóbalesetet, majd a településre megérkezve szembesül annak különös hangulatával és lakóival. Rövidesen találkozik a zavart és ideges Dorothyval, aki esküszik, hogy nem bántotta a gyereket. Jane beszélgetésük után azt a következtetést vonja le, hogy többszörös személyisége van a lánynak, ám amikor a transzbaesett lány elhunyt fia hangján szólal meg minden megváltozik... "
A tartalom alapján rosszabbra számítottam. Nem is annyira nyomasztó, mint először gondoltam, plusz érdekes dolgok derülnek ki közben. Véleményem szerint nagyon jó kis film lett ez, ajánlom mindenkinek.
Rheia (#556175)
Reply With Quote