Quote:
Originally Posted by RRRrrr
A lényeg ki van emelve, én ebből is azt szűröm le, hogy ne egy embernek legyen joga intézkedni mindenkinél, hanem ha nem tudnak megfelelően csapatban dolgozni, akkor nem egy csapatban van a helyük...
|
Gratulálok, tehát innentől 2féle klánnak kéne léteznie?
-akiknek nincs életük
-akiknek van
Gondolkodj már el ember. tényleg azt tartod értelmes dolognak egy közösségi játékban,hogy mindenki szoruljon háttérbe aki nincs legalább napi 23 körváltásnál gépnél??? Basszus én azért játszom még mindig ezzel a játékkal jó pár éve, mert elég sok játékostársamat nevezhetem barátomnak. És van köztük olyan aki keveset van gépnél. Ha tényleg ez számítana amit mondasz, akkor meg sem ismerem őket,mert nem lettünk volna hosszútávon 1klánban,szövetségben...
Basszus itt van egy ötlet ami azoknak ad lehetőséget nagyobb klánba kerülni, akiknek eddig esélyük sem lett volna. Ezt leginkább ahoz tudom hasonlitani, mint mikor elkezd 1-2ember kidőlni egy buliban, és van 1-2 pörgösebb forma, aki nem engedi őket bepunnyadni, hanem megtesz mindent hogy jól érezzék magukat,és általában jól is érzik. Persze hogy senki nem szereti az olyan bulikat (=A),ahol semmit nem tud kezdeni, mert mindenki tombol körülötte,ő vele meg senki sem foglalkozik...