View Single Post
Old 08-28-2010, 13:05
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Kati View Post
Ne ragaszkodjunk már a 9000-10000 hekin való forduláshoz 1 szemért. Annak kellene örülni, hogy kedvet kapnának többen a játékhoz és visszahoznák a szabis
orikat. Meggyőződésem, ha 5-6000 hekiről lehetne fordulni egy kis életet hozna a hódítóba. Szét kell nézni minden csoportban és látni lehet, hogy mennyi szabis van. Biztos vagyok benne, sokan nem azért nem játszanak, mert nincsen idejük, hanem nem látnak reményt a haladásra.
A kék szám sem ettől értékelődik majd le, hanem a klánvezér megerősítéses ötlettől.
Ez különben egy 1 hónapos teszt időszakkal kiderülne, hogy mi is fog történni.
Elbeszélgethetünk erről hónapokig, az eredményt úgysem fogjuk megtudni csak egy teszteléssel.
Nem tudom,hogy mióta játszol, de amikor még 4000heki sem kellett a tophoz A-ban, akkor is sok volt a szabis ori lentebb.

Quote:
Originally Posted by Szesy View Post
Szerintem az a nagy szakadék a gond.
Minden csoportban ha a max föld körül lép fel az ember akkor a következő csoport top alja körül van már ha az emlékeim jók.
B-ből A-ba lépés esetén ez nem igaz ami nem lenne gond ha nem ilyen éles lenne az eltérés.
Amit Rob mondott, hogy fagyasszuk be a mostani top alját és az legyen az egyik forduláűsi pont 1 szemért és húzzunk egy másik határt fél szemért, az jónak tünik, de.
Még mindig nagyon magasnak tünik az a 9k határ.

Nem lehetne esetleg minden szinten feljebb tolni a max földdel való fellépés határát?

Így B-ből nem 2400 lenne a maximum amivel fel lehet lépni, hanem egy magasabb heki szám.
Így A-ban kevesebb területet kéne szerezni/fedezni a topig ami az aránytalanságot is csökkenthetné
Nem akarok kötözködni, de logikailag bukó amit írsz. Rögtön 5-ben 200-ról a 3x-osára mászol fel 600-ra,legalábbis, ha minden csopiból maxxal akarsz lépni mint irtad...

Reply With Quote