szerintem egy koztes megoldás kéne
irtam hogy tobben vannak azok akiknek a jelenlegi rendszerrel sérul az erdekuk (egyre nő a top30)
viszont azért az állando A-sok érdekeit sem kell semmibe venni
ami pedig az hogy ha nem is annyi mint eddig de azert egy kis foldecske jusson fel is
szerintem egy 3 féle fordulásos rendszer lenne az ideális
ati legujabb irányvonala elég szimpatikusnak tunik
legyen egy félszemes 4k hekis fix ha másért nem mert egy szép gesztus azok felé akik megálltak a fejlodésben es nem nagyon valók A-ba
a kétszer fordulosnál nem támogattam a szemenkénti nehezitést
viszont rendes szemért lehetne +500 heki szemenként
6k korulrol lehessen egész szemért forogni egy egyszemes orival
kezdonek ennél nagyobb kovetelményt támasztani szerintem folosleges
1 szem 6k
2 szem 6,5k
3 szem 7k
4 szem 7,5k
5 szem 8k
6 szem 8,5k
7 szem 9k
8 szem 9,5k
valahogy igy
és a B-bol forgosoknak maradjon a jelenlegi kotelezo top30 as rendszer
hogy azért ne dogoljon be a csopi teteje sem
én amugy még annyit hozzátennék hogy ha valaki állando A-csopis annak lehessen ugy fagyasztani hogy a foldleadási kedvezményét ne veszitse el
valahogy ugy kéne megoldani hogy akkor nem kopna a kedvezmény ha ténylegesen játékba van a másik orija az embernek
igy ha font szetunnák magukat a top30ban akik klánérdekbol stb.
nem tehetik meg hogy leforduljanak azoknak is biztositva lenne egy kis elvezetes játék
és ez azokon is segitene akiknek beszorult a-ban az orijuk a minimum fold alá es ezért b-bol nem tud lépni mert nem teljesulnek a feltételek hiába van boven a top30-ban az ori (a minimum foldes bigyot nem lehet piszkálni meg nem is erdemes)
az en orimnak is ilyen minimum foldes gondja van és másokrol is tudok akiknek meggyult vele a baja másik klánokbol is és a régi pannonosok kozul is néhánynak ez lenne a gondja ha nem hagyták volna abba
ha már a fordulás a téma gondoltam ezt is folvetem remélem nem számit offnak
|