View Single Post
Old 08-25-2010, 20:39
ErdelyMagyaria ErdelyMagyaria is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Takanohana View Post
Én úgy látom, hogy alapvetően két irány van:

1. könnyített fordulás alacsony fix hekin (4-5K) és kétszer körbemenetel a plusz szemért
2. könnyített fordulás magas hekin (7-10K) és rögtön kék szám, illetve ennek variációja, a Tsobi által felvetett szemhez kötötten emelkedő fix hekis lefordulás

Az első, amellett, hogy sok ellenérzést szült sokakban, érvekkel nem nagyon volt eddig támadva, Az volt a legnyomósabb ellenérv, hogy senki nem fogja igénybe venni. Szerintem minden felvetett problémát megold, annak pedig, aki nem használja, semmi kárt nem okoz, olyan, mintha nem is lenne.

A második javaslat szerintem nem jó most, mert nem segít semmit, hisz majdnem addig kellene felmászni, mint az eredeti forduláskor, így ez nem könnyítés. És nem jó később sem, mikor a top feljebb megy, mert akkor meg az lesz, hogy túl könnyű lesz kék számot szerezni. Ráadásul pont azt nem oldja meg, ami a lényeg lenne, hogy ne kelljen eszméletlen ideig fedezgetnie annak, aki nem akar/tud az A-ban játszani.

Az olyan "érvet" pedig, hogy aki nem tud az A-ban boldogulni, az ne akarjon kék számot, hát azt nem tudom hova tenni. Mindenki tud az A-ban boldogulni, a kérdés csak az, hogy mennyi öröme telik ebben. Egyedül, támogatók nélkül, idő nélkül 10K körön keresztül fedezgetni elffel, hogy végül beállva a topba B-ből foroghasson, miért van erre szükség? Főleg, ha lenne rá lehetőség, hogy 4K-n lefordulva élvezhesse megint a játékot, míg újra fel nem lép A-ba.
Takanohana imadlak mert nagyon nehezen fogod fel, pont mint en!
Tsobi altal felvetett tobbszemesek celzott javaslata nem kapcsolodik egyikhez sem! Az egy total kulun javaslat amit o a 2x forduloshoz is kapcsolna. En ebben nem nyialtkozomm mert nem vagyok tobbszemes, ehez ok szoljanak hozza. Ha megis kell akkor ellenzem, mert diszkriminacio, egyenloseget kell teremteni legalabb az 1A-ban valamennyire. (Power to the people!... )Azt mondtad h nem segit semmit, olvas kerlek vissza amikor elmagyaraztam es lehordtam picit none-t, ott megvan a konyites elmagyarazva. Miert lenne ezzel a konyitessel konyebb + szemet szerezni? Mivel lesz konyebb? Eppen azt mondtam 9 es 10k heki a jenlegi kovetelmeny. Megint oda menj vissza ahol none-nak magyaraztam ezt!
"Ráadásul pont azt nem oldja meg, ami a lényeg lenne, hogy ne kelljen eszméletlen ideig fedezgetnie annak, aki nem akar/tud az A-ban játszani."
Azt a mindenit te tenleg nemet lehetsz... ha fix heki akkor azt jelenti h egy bizonyos hekit kell elerni, nem a mostani helyzetet amikor nem tudod h meddig kell menned. Ara meg h ne kapjon + szemet az aki nem tud jatszani, azt meg mindig tartom. Te pedig azzal h lenne egy egerut ezt athidalni azzal meg nem gyoztel meg. Aki akar + szemet az mutasson is valamit, az bizonyitson, a fenebe is mar! Nekem sincs + szemem es itt magam ellen beszelek! Megis az mondom h az ne kapjon + szemet aki nem erdemli meg!
Reply With Quote