View Single Post
Old 08-25-2010, 20:12
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Egy forró fürdő közben átgondoltam a lehetőségeket, és elképzelhető, hogy a fix hektáros fordulásról meggyőzhető vagyok. Az alacsonyabb, 2x körbeforduló verzió MELLETT, mert úgy érzem, hogy az a megoldás konkrétan megfelel egy adott réteg igényeinek.

A legfőbb bajom az, amit az előbb írtam: iszonyúan bonyolítja a fordulási feltételeket.

Nem zárkózom el tehát egy ilyen lehetőségtől sem, de azért itt még meggyőzésre várok.
Azert ez erdekes otlet. Egyreszt ugye, remelem nem 3 fele fordulas lesz, a fix hektaros, a 2x fordulos, es a mostani, hanem a mostanit valtja fel a fix hektaros, ami legyen mondjuk 10k. Azt nem tartanam helyesnek, hogy B-bol nehezebb legyen fordulni, mint A-bol.

Viszont ha egy ilyen bevezetesre kerul, rengeteg 10k hektaros elfet vizionalok, folotte viszont nagy pangast. Nem lehet, hogy ez kinyirna az A-s csoportot?

Valamint egyszer berakja az ember 10kra az elfjet, es utana szinte "ingyen" kapja a szemelyisegeket. Nekem ez nagyon nem tetszik.

Ps: Lassan kezdem magam meggyozni, hogy a Bs fordulas megis legyen "nehezebb" (a fixhez kepest) azaz a jelenlegi helyzet.

Last edited by Remedy; 08-25-2010 at 20:14..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Remedy For This Useful Post: