View Single Post
Old 08-25-2010, 20:11
ErdelyMagyaria ErdelyMagyaria is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Már most bonyolultnak érzem a fordulást ezzel a két feltétellel, hogy vagy innen fordul valaki, vagy onnan. Nem hiszem, hogy szerencsés lenne behozni egy HARMADIK feltételt is. Teljesen átláthatatlan lesz minden.
Elisras tortent reszemrol ott a vagi helyett vagyis kellene legyen.
Tehat: Aki B-bol akar forgatni annak megmaradnak az eddigi kovetelmenyek, vagyis fel kell menjen a top 30%-ig es gyujteni a top koroket.
A fix hekis az azoknak akik 1A-bol fordulnak, Akik B-bol akarnak forgatni azok menjenek fel a top30%-ba mint eddig. Igy akartam irni.

Quote:
Originally Posted by none View Post
nolátod akiket te írsz azokat a javaslatod nem segíti.. aki bből töröl az ezutánis töröl neki 9k heki nem lesz elérhetőbb mint a top30, de 4k tökéletessen elérhető és ha zérózik akkor még előrébb is van hiszem 2. kör után kap plusz szemért..
miért gond a szakadék? mert nem tud felmenni aki fel akar menni.. aki aktívan akar játszani Aban nem tud mert nincs kit ütni
aki nem szeret Aban játszani minek kínlódjon 9k hekiig? forduljon 4król ott még valamennyire hasonlít is az alsóbb csoportokhoz a játék.. megmarad a játék játéknak és nem lesz szenvedés.. nem érzem, hogy bármiben cáfolnál vagy alátámasztanád miért jobb az, amit te javasolsz
aki nem tud miért ne kapjon? most is kap, ha versenytfedez, de ha vki csak napi 4-5 órát tud lenni az nem tud játszani A-ban mégis szeretne kikapcsolódni, akkor hagyjunk neki lehetőséget.. a te javaslatod csak rákényszeríti az ilyen embereket az elfre és a fedezésre, vagy a játék feladására.. mert topba fedezni 3 milla kati kell kb.. az hónapokba vagy akár 1-2 évbe is beletelhet egy frissen fellépőnek.. és nem mellékessen aki felmegy 9k hekire vagy akár 7-8k-ra az valószínűleg azt a plusz időt bele fogja ölni és felmegy a topba mintsem újbol kezdje a fedezgetést..
az butaság, hogy játékstílus.. az elf választásának az oka, hogy féltik a földet..(+bből forgás) nézd már vissza pár évvel ezelőttre, hogy nem 70% elf volt(valahol szerintem megtalálható a fórumon) de nincs is min csodálkozni, mint írtam kb 3 milla kati kell a topba fedezéshez és hosszú hónapok, nem csoda, ha nem akarja, hogy leverjék róla.. de ha 4k heki a cél ez akár (1k kör alatt is teljesíthető) jóval kisebb a "kockázat" jóval egyszerűbb visszamenni..
Szerintem akik 2B-bol torolnek meg zerostartolnak altalaban azert torolnek mert nem tudjak majd teljesitteni a top-ot 1A-ban. Eddig egyetertunk. Viszont azt nem latod h miert nem tudjak teljesitteni. Ezt szeretnem orvosolni azzal h kijelolunk egy celt amit el kell erjen. Egy valtozatlan celt, a bizonytalansagot megszuntettni. Most aki fellep azt tudja h kell 9k heki legalabb a fordulashoz, aztan arra is rajon h 2 ev alatt 2x-ere nott mar a top also erteke... most kerdem en ez mennyire biztato szamukra? Ezert torolnek mert ha teljesitheto is a mostani top, tutti h nem teljesitheto szamukra az a hekiszam amire felernek oda, hiszen duplaja lett 2 ev alatt a kovetelmenynek... Ilyen iramban azert tutti h nem hiszik azt el h teljesitheto!
Az aki 4-5 orat tud lenni az nem azt jelenti h nem tud jatszani, mondtam mar h ne keverd!
"mert topba fedezni 3 milla kati kell kb.. az hónapokba... ... és nem mellékessen aki felmegy 9k hekire vagy akár 7-8k-ra az valószínűleg azt a plusz időt bele fogja ölni és felmegy a topba mintsem újbol kezdje a fedezgetést..."
Ez ezzel mi a gond? Ennek nem latom semmi hatranyat h megy feljebb. Ezekel a jatekosokkal fogjuk enyhebbe tenni a szakadekot.
"az butaság, hogy játékstílus.. az elf választásának az oka, hogy féltik a földet..(+bből forgás) ..."
Most mondod h jatekstilus kerdese... felti a foldjet, az mi lenne ha nem jatekstilus?

Quote:
Originally Posted by Olasz View Post
Én úgy látom, hogy ez a tábor szeret az A-ban játszani, de évek alatt nagyon megnehezedett a fordulási feltétel teljesíthetősége, ezért szeretnének egy fix hektárszámot kijelölni, ahonnan fordulva járna a plusz személyiség.
(pl. 6000 heki)

Akik nem szeretnek A-ban játszani, azok egy alacsonyabb fix hektárszám elérése után (pl. 4000 heki) lefordulnának és újra körbemennének a csoportokon egy plusz személyiségért.

Akik B-ből forgatnak, azoknak ugye a top 30%-ot kell teljesíteniük és ez szerintem maradjon is így.
Ati ennel jobban szerintem nem lehet a 3 taborodat osszefoglalni.
Reply With Quote