Quote:
Originally Posted by none
először is tegyük fel a kérdést kit céloz a könyítés? 
a kétszer forgás tudjuk kit célozna (aki nem akar Aban fedezgetni, kevés orival játszik, nem elég aktív, vagy csak nem szereti az A-s a játékot)
a 9-10k fix heki kit célozna meg?
miért baj ha emelkedik a top30? aki B-ből akar fordulni legalább egy kicsit "dolgozzon meg" érte..
|
Te sem olvasol csak irogatsz...
Aki B-bol akar forgatni annak megmaradnak az eddigi kovetelmenyek, vagyi fel kell menjen a top 30%-ig es gyujteni a top koroket.
A 9-10k hekis fix hatar (es mar mondtam tobbszor is h ez maximalis ertek, vagyis ennel alacsonyabb is lehet, mondjuk egeszen 6k-ig mehet szerinetm lefele de ha ennel alacsonyabbra is akkor meg megint vehemencia lesz h bezzeg en vert pisiltem stb... ha jol tom ezelott egy evel 7,5k volt a hatar es azelott meg 4,5k. Ezekben a szamokban kerlek javitsatok ki ha nem igy van.) azokat celozna meg akik eleve 2B-bol mar torol vagy zerostartol, vagy azokat akik 1A-bolegy ido utan beleunnak es torolnek vagy zeroznak, mert nem latjak az alagut veget, hiszen minden honap elteltevel azt veszik eszre h minden alkalommal amikor feljebb mennek, a top is megy feljebb.
Azt irod h nagyobb lenne a szakadek... nem biztos de elhiszem neked, ok?
Mi a gond ebben? Aki ott akar lenni a topban annak miert gond ez? Erre kerlek valaszolj. Szerintem akinek gond ez az igazabol nem is szeretne konyitest itt szal mondja azt h ez a baja, h nem lesz akirol a fedezest learatni, mert ezt eredmenyezne ez a megoldas ebben biztos vagyok. Ha nem is rogton, de idoel biztos. Azt is irtad h akik nem szeretenk es azok akik nem tudnak jatszani az 1A-ban stb... Ne vedd egy kalap ala mert kulombseg van! Aki nem akar jatszani 1A-ban az eddig is meg kellett kinlodnia a + szemert. Ezutan nem kellene meg tobbet megkinlodni csak amit eddig vagy kevesebbet ha lenebb viszuk a 9-10k hekit. Akik nem tudnak 1A-ban jatszani azok ne kapjanak + szemelyiseget es ezt nem is reszletezem tobbet. Igy ilyen nyersen ahogyan irtam.
Azt irtad a 9k heki semmit sem valtoztat, nagyon de nagyon tevedsz! Ha 9k heki marad a szam akkor is azt eredmenyezi h annyi lesz es nem tobb mire odaersz, nem egy tavolodo celt uldozol hanem egy leszogezet celt. Ha nem 9k lesz a fix hanem kevesebb akor maris a jelenlegihez is konnyeb, tehat mind2 esetben van konyites! Kerlek mondj ellen.
Az h mast is valaszanak elfen kivul... hat aki elfet valaszt az elfet fog valasztani 4k hekire is. Nem a hozzaertes a lenyeg itt hanem a jatekstilus, vagyis lehet nincs ideje, gyerekek vannak, szeret ejszaka aludni, stb...
Az ugy ahogy van nem realis amit irtal az elfrol.