Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria
Most en irom azt nem olvasol csak irsz es nem hallgatsz meg mast. A lenyeg az h en bizonyitom is!
"Azert irtam h jelenlegi topba mert az jelenti az 1x fordulos fix hekis javaslatot. Vagyis ugyan annyit kell kinlodjon mint eddig, de nem tobbet mint ezutan. Ezt szeretnem en is. Szerintem ez lenne a konyites igazabol."
Vagyis fix hekit szabin a mostani 9k hekin vagy eppen 10k hekin, ha eddig mar a 9-bol 10 k lett.
Erre valszoltal azzal h: (lasd Quote by Ati)
Reszemrol megint mehet tovabb a kampany...
igy most viszont semmi erved nincs ellene... gyozz meg es melled allok, nem ellenseged vagyok csak nem lattam en sem ez ellen semmi epkezlabb ellenervet ami logikailag megallja a helyet.
|
Eddig nem sikerült még senkinek meggyőznie arról, hogy az egyre könnyebbé váló mezőnyben (pláne, ha a szövetségi vezér szerepe is erősödik) ne kelljen egyre feljebb is menni a forduláshoz. Egy ilyen megoldással egyre könnyebbé válik a fordulás.
Tudom, hogy itt érdekellentétek vannak, hiszen Nektek az az érdeketek, hogy minél könnyebb legyen a fordulás, nekem pedig az, hogy ne legyen könnyebb, mint eddig, és így hosszútávon is játéklehetőséget biztosítson a Hódító.
Úgy érzem azonban, hogy a fordulás könnyítésének ellenzésével védek minden többszemélyiségű országot is: ha nekik nem volt könnyű megszerezni a plusz személyiséget, akkor a most feltörekvőknek se legyen az. Nem látom, hogy mi indokolja, hogy most könnyebb legyen plusz személyiséget szerezni, mint 3 évvel ezelőtt.
De meggyőzhető vagyok, ha valaki próbálkozik. Azt kérem csupán, hogy ne az legyen az érv, hogy "mert azt mondtam".