Thread: Minden ami 1/A
View Single Post
Old 01-31-2006, 05:10
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Macal
Tiszta és érthető vélemény, végre korrekten kimondva. Tehát sommázom: aki nem úgy játszik mint ti, az menjen az alsóbb csopotba, fizetgesse csak a VIP-et, legyen belőle töltelék, és ne legyen olyan pofátlan, hogy szeretne magának kis kéket.
A kis kék nem top klánsághoz kötött
Quote:
Bár én nem láttam a játék elején, mikor regiztem semmi ehhez hasonló kikötést, hogy mennyi időráfordítással lehet ezt a játékot játszani. Talán oda kéne írni a feltételek közé, nem? Akkor esetleg még jogosnak is érezném, hogy ilyen véleményt formálsz. Hiszen, akkor tisztában lennénk vele, esély nincs rá, és akkor az tényleg ne sírjon, aki ezek mellett a feltételek mellett mégis beindult.
Én pedig rögtön az A-ba szeretnék regelni, és 25.000 hekin -erről sem találsz semmit regisztrációkor...
Amúgy pedig tiszta sor: több munka, jobb eredmény...
Quote:
Hogy miért játszom, ha nincs időm? mert kikapcsol, mert jó emberek ellen stratégiázni, nem gép ellen, jó látni, hogy épülget az orim, stb, sorolhatnék még okokat, de felesleges. Végigolvastam az egészet, és olyan képem van, hogy vagytok ti, akiknek ezek a körülmények kedveznek, és megfelelnek, vannak azok, akik szeretnének titeket lepiszkálni onnan, ahol vagytok, és vannak a többiek, akik csak szeretnének játszani. Nos, ezt a harmadik csoportot nem kéne alárendeni a két, szerintem kissebb csoport érdekeinek. Nos, ennyi. Köszönöm, hogy meghallgattatok.
Jelenleg az elsőségért folytatott harcról van szó, nem másról...semmi más körülmények között nem találkozol a top klánnal, sem vonzáskörükkel (leszámítva a piacot, amit talán elviselhetőbbé tesz a nagy termelés)... tehát egészen nyugodtan tudsz játszani, hiszen semmiben nem vagy alárandelve egyik említett csoport érdekeinek sem (vagy csak én nem látom hogy miben vagy alárendelve ).
További sok sikert a játékhoz!