Quote:
Originally Posted by none
eljutottam arra a szintre, hogy a javaslatok közül leginkább azt támogatom, amit Ati összefoglalt.. 
(eddig felvettet) 4k hekiről kétszer forgás azoknak nyújtana segítséget, akik nem szeretnek/nem tudnak Aban játszani.. a javaslat nekem azért tetszik, mert ezeknek az embereknek is elérhető lenne a plusz szem úgy, hogy folyamatossan szórakoznak és nem válik nyűggé a játék..(1/A fedezőverseny)
ez a javaslat nem eredményezne "szakadékot" míg a normál szemért való fix hekis fordulás igen.. (jobban belegondolva nagy valószínűséggel Tsobi javaslata is "szakadékot" eredményezne hosszútávon..)
az ötlet azoknak könnyítés, akiknek ténylegessen szüksége van rá, de ugyanakkor nem jelent előnyt azokkal szemben, akik nem élnek vele (nem lesz gyorsabban +szem, csak megmarad a játék szórakoztató oldala)
azok, akik se Aban se lent nem akarnak játszani azok meg ne akarjanak plusz személyiséget pláne ne gyorsabban..
ja igen a kétszer forgáshoz én se támogatom a személyiségenkénti nehezítést, semmi szükség rá 
|
a top 30 novekedése is szakadékot fog eredményezni magátol is
jelenlegi is sok rész van a pontlistán ahol csomokat kell fokozni mire találsz olyan orit ami klánlétszámban is stimmel és be is tudod verni
csak annyi a kulonbség hogy ha mesterségesen állitod meg a novekedését akkor font jon létre szakadék
ha magátol alakul ki akkor meg a top30 alatt
igazábol egy atlag 500fos csoport nem nyujthato a végletekig szakadékok nélkul
jelenleg pedig a teteje nyulik rendesen