Quote:
Originally Posted by Ati
Én egyelőre még mindig csak az elméletnél járok. Kezd véglegesedni, mert igazi ellenérvet eddig nem olvastam. Lassan majd áttérhetünk a konkrét számokra is.
A cél, hogy valamivel könnyebb legyen 2x fordulni alacsonyabb hektárszámról, mint 1x a magasabbról.
|
Tehát akkor ez a cél , én nem támogatom a félszemes fordulást fix hekiről !
A fix heis fordulást támogatom de nem félszemért !
Jelenlegi tendencia exponenciálisan növekvő topp , vagyis aki nem megalomániás és nincs fullpénzes nagy tartalékos klánja az ott lesz az egyben kb 15k kört ez szinte biztos mire feljutt a topba .
Többe emberkével is beszéltem akik mostanában ütötték fel magukat egy ori felütése 30 yard kb fedezés többszöröse...
Sok ember hsz-ből úgy tünik akinek momemtán nincs 30-50 yard tartaléka az nem tud játszani ... szerintem tévednek nekem 2 hónapon belül 2x úsztatak be 20 millió tekimet .... Ettől én vagy bárki más rossz játékos lett elúsztaták a tartalékát ?
Szerintem nem , egyszerűen csak kitoltak vele nem gyengén ....
Én tuti nem fogok ott mapetkodni 5k körtől többet , ha nem lesz elfogadható változás . Törlök vagy elfogadok egy ajánlatott aki megfinanszíroza a 30 yardot és kb 3 nap alat felütöm magam 10k heki fölé , de lehet , hogy sokat mondtam a 3 nappal ......
Fél szemmes fordulást értelmetlennek tartom fix hekiről . ugyanis akkor pont az történik majd mint sok más online játékban kicsik a nagyok közt esélytelenek és törölnek .
De meg lehet nézni a számokat a reggelt orik közül mennyi aktív és mennyi nem % arányban , a különböző szabályok alatt .....
Ha most több az inaktív ori akkor nem jó a mostani rendszer , mert nem tetszik az embereknek !!!!! Ha nekik nem tetszik nem fizetnek .
Ati programozásban biztos nagyon jók vagytok ehez nem fér kétség

Értékesítésben viszont nagyon gyengén muzsikáltok , ami nem a ti hibátok , csak nekünk rossz
Totya